Mijn naam is Fleur Stolk (1988) en ik ben een enthousiast amateur kunstenaar. Van acrylverf tot houtskool: ik werk er graag mee, of het nu op papier is of op een muur. In mijn werk zie je vaak heldere kleuren en afbeeldingen waar je goed een verhaal bij kunt verzinnen.
Ik teken en schilder al zo lang ik me kan herinneren. Vroeger maakte ik voornamelijk paarden en waren potloden mijn favoriete materiaal. Tegenwoordig werk ik vooral met acrylverf en maak ik meer verbeeldende illustraties.
Met mijn man woon ik in het mooie Leersum. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te handboogschieten, wandelen en lezen. En om te schilderen, natuurlijk.

 

Heb je interesse in een werk dat op deze website staat? Neem dan gerust contact op. Het is binnenkort ook mogelijk om prints te bestellen van mijn werk.

Of wil je graag een werk dat ik speciaal voor jou maak? Een schilderij, een tekening of een grote illustratie op de muur? Ook daarvoor kun je een berichtje sturen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

 

Je kunt contact opnemen met het formulier hieronder.

Je naam  
Je e-mailadres  
Bericht