PRENTENBOEK

Mijn eerste prentenboek is uit! De titel is: 'Waar ben je, olifant?'

 

Aaron woont in Afrika, waar heel veel wilde dieren leven.
De olifant is zijn beste vriend.
Maar waar is die toch? Kijk en zoek in dit kleurrijke prentenboek.

 

Er is een kleine oplage van 20 stuks beschikbaar. Een exemplaar kost €24,95 plus eventuele verzendkosten. Bij interesse kun je een bericht sturen met je adresgegevens via het contactformulier hieronder. Laat het ook weten als je een gesigneerd boek wil! 

INFORMATIE

Mijn naam is Fleur Stolk (1988) en ik ben een enthousiast amateur kunstenaar. Ik teken en schilder al zo lang ik me kan herinneren. Vroeger maakte ik voornamelijk paarden en waren potloden mijn favoriete materiaal. Tegenwoordig werk ik graag met acrylverf en maak ik meer verbeeldende illustraties.
Met mijn man en dochter woon ik in het mooie Leersum. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te handboogschieten, wandelen en lezen. En om te schilderen, natuurlijk.

 

Heb je interesse in een werk dat op deze website staat? Neem dan gerust contact op. Op aanvraag zijn er ook prints te bestellen van mijn werk. Wil je een werk dat ik speciaal voor jou maak? Een schilderij, een tekening of een grote muurschildering? Ook daarvoor kun je een berichtje sturen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.
 

Je kunt contact opnemen met het formulier hieronder.

Je naam  
Je e-mailadres  
Bericht